Technikai követelmények

Technikai követelmények

Mik a rendszerkövetelmények?

 • A filmeket olyan PC-n  lehet megnézni, melyen Windows 7, vagy annál újabb operációs rendszer fut, továbbá olyan Intel-alapú Mac-gépen, melynek operációs rendszere OSX 10.12, vagy annál frissebb. Ezen felül Android-táblagépen és telefonon egyaránt megtekinthetőek Google Chrome böngésző használatával, vagy iPhone-on, iPad-en, a Safari böngészőn keresztül. Linux-eszközök nem támogatottak, így azokon nem fogod tudni lejátszani a  filmeket. Szélessávú vagy száloptikás internetelérésre lesz szükséged, betárcsázós internettel sajnos nem használható.

Milyen technikai követelményeknek kell megfelelnie a Windows eszközöknek?

 • Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10.
 • Webböngésző: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer vagy Opera. Azt javasoljuk, hogy a böngésző legfrissebb verzióját használd, mert előfordulhat, hogy régebbi  verziókkal nem vagy csak korlátozottan fog futni a kívánt tartalom.
 • Internet-szolgáltatás: szélessávú vagy száloptikás internetkapcsolatra lesz szükséged, betárcsázós internettel nem működik a lejátszás.

Milyen technikai követelményeknek kell megfelelnie a Mac-eszközöknek?

 • Operációs rendszer: Mac OSX 10.12 vagy újabb.
 • Google Chrome, Firefox, Safari vagy Opera. Azt javasoljuk, hogy használd a böngésző legfrissebb verzióját, vagy ha régebbi rendszer fut a gépeden, akkor frissítsd, mert előfordulhat, hogy régebbi verziókkal nem vagy csak korlátozottan fog futni a kívánt tartalom.

Linux eszközömet használhatom filmnézésre?

 • A tartalom kellően magas fokú védelme érdekében Linux-eszközökön nem elérhetőek tartalmaink.

Apple iPhone, vagy iPad eszközön nézhetek filmet?

 • Igen, a filmek Safari böngészőn keresztül nézhetőek, ha az eszköz operációs rendszere  iOS 11.2 vagy annál újabb. Azt javasoljuk, hogy a Safari böngésző legfrissebb verzióját használd, mert előfordulhat, hogy régebbi verziók nem támogatottak.

Android rendszerű eszközön nézhetek filmet?

 • Igen, a filmek Chrome böngészőn keresztül nézhetőek , ha az operációs rendszer az eszközön nem régebbi  Android 6.0-nál. Azt javasoljuk, hogy a Chrome böngésző legfrissebb verzióját használd, mert előfordulhat, hogy régebbi verziók nem támogatottak.

Nem tudok semmilyen tartalmat lejátszani az eszközömön, mit csináljak?

 • Mindenek előtt ellenőrizd a feljebb említett minimális rendszer- és software-követelményeket, és hogy eszközöd megfelel-e azoknak. Javasoljuk, hogy frissítsd a böngésződet, hogy eszközödön a legfrissebb verzió fusson.
 • Adaptív bitrátával stream-elünk, ami azt jelenti, hogy a videó minősége automatikusan igazodik az internetkapcsolatod erősségéhez, annak sebességéhez. Nagy felbontású (HD) lejátszás érdekében azt javasoljuk hogy kábeles VDSL, szélessávú vagy optikai kapcsolattal használd eszközödet, mivel ADSL-rendszeren a HD-minőség nem garantált.

Mi történik, ha elfelejtettem a jelszavamat?

 • Egyszerűen a bejelentkezés ablakban kattints az elfelejtett jelszó gombra, add meg az e-mail címedet, amit a regisztráció során használtál, és a jelszó visszaállításhoz szükséges linket automatikusan megkapod e-mailben.

Miért áll le vagy akadozik a film lejátszása?

 • Ha gyenge vagy nem megbízható az internetkapcsolatod, akkor előfordulhatnak ilyen problémák a lejátszás közben. Próbáld meg lejjebb állítani a lejátszás bitrátáját, amit a lejátszó ablakban a CC-gomb vagy a hangerő állító mellett tudsz megtenni.

Lejátszhatom Chromecasten keresztül a tartalmakat?

 • Chrome böngészővel PC-n, Macen és Android-eszközön is használhatsz Chromecastot a lejátszáshoz.
Back to top